Zaposlenici Binvest-a d.o.o. Posušje darivali krv

12. marta 2018. godine u poduzeću Binvest d.o.o. Posušje održana je prva ovogodišnja, treća do sada, akcija dragovoljnog darivanja krvi.

Od 25 prijavljenih zaposlenika krv je darovalo njih 20, a za potrebe Sveučilišne kliničke bolnice Mostar čija je Služba za transfuziologiju, predvođena dr. Dinom Nenadić, obavila medicinski dio posla.

Logistički dio i zahvalna osvježenja za darivatelje osigurala je sama tvrtka na čelu sa direktoricom g-đom Ivicom Šušnjar, koja je skupa sa v.d. tajnicom Crvenog križa općine Posušje, g-đom Božanom Šušak, medicinskom osoblju iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar poželila dobrodošlicu na akciju.

 

Crveni križ općine Posušje se i ovim putem zahvaljuje svim darivateljima krvi na ovoj, kao i ranijim akcijama, a poduzeću Binvest d.o.o Posušje na iskazanoj i potvrđenoj društvenoj odgovornosti i brizi za ljude u potrebi te najavljuje novu akciju dragovoljnog darivanja krvi u Posušju za maturante Gimnazije Fra Grge Martića i Srednje strukovne škole Posušje, koja će se održati danas, od 9,00 do 12,00 sati.

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.