Povodom blagdana u Livnu: Paketi za socijalno ugrožene, za najmlađe paketići

Ovih dana, pred Božićne i novogodišnje blagdane, CRVENI KRIŽ OPĆINE LIVNO podijelio je 106 paketa namirnica za 106 socijalno ugroženih obitelji s područja općine Livno, koji su naši stalni korisnici humanitarne pomoći.

Paketi humanitarne pomoći nabavljeni su iz vlastitih sredstava Crvenog križa općine Livno i novčanih priloga naših sugrađana iz kasa ” Humana ” Crvenog križa, te od donatora : ” Livanjska zajednica Frankfurt “, ” Pavić ” d.o.o, Mljekara ” Puđa “, Euroherc osiguranje Livno,” Li-Pharma “, ” ” Li-Pek ” i ” Lybra ” Livno. 

Pored toga, Crveni križ općine Livno podijelio je i 276 dječjih paketića s igračkama i slatkišima djeci u livanjskim dječjim vrtićima, kojih je donator bila također Livanjska zajednica Frankfurt. 


Prije toga, još je 48 socijalno ugroženih obitelji s područja općine Livno dobilo pakete namirnica od Crvenog križa općine Livno, također na kućne adrese, a sredstva smo bili osigurali od Ministarstva rada, zdravstva socijalne skrbi i prognanih HBŽ temeljem vlastitog projekta ” Humanost na djelu “.

Crveni križ općine Livno se zahvaljuje svim spomenutim donatorima i poziva i druge, koji su u mogućnosti, da slijede njihov primjer.

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.