Donacija Udruženja poslodavaca Federacije BiH Crvenom križu Federacije BiH

Svečanom ceremonijom u Sarajevu Udruženje poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine 11. aprila 2017. godine obilježilo je 15 godina postojanja. Za ovaj period Udruženje je postalo predstavnik poslovne zajednice u Federaciji Bosne i Hercegovine, te je kroz svoje aktivnosti, savjetovanje i stručnost postiglo značajne rezultate ne samo za svoje članice, već i za širu ekonomsku zajednicu.

Danas Udruženje broji više od 20.000 članica organiziranih u više od 20 grupacija po osnovu djelatnosti i regionalne pripadnosti, te je postalo reprezentativan i nezamjenjiv predstavnik poslovne zajednice u BiH.

Obilježavanju je prisustvovalo oko 200 predstavnika najvećih i najznačajnijih kompanija iz cijele Federacije BiH, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine, predstavnici sindikata, privrednih komora, nevladinih organizacija, regionalnih poslodavačkih udruženja i međunarodne organizacije.

Ovom događaju prisustvovao je i generalni sekretar Crvenog križa Federacije BiH, Namik Hodžić, kome su predstavnici Udruženja poslodavaca Federacije BiH uručili donaciju za Crveni križ Federacije BiH u iznosu od 2.000 KM.

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.