Sve je lakše zajedno: Firme Balkan Transfer i A2B Express položile ispit humanosti

Kompanije Balkan Transfer i A2B Express stavile su se na raspolaganje Crvenom križu Federacije Bosne i Hercegovine u novonastaloj situaciji.

Prije svega za beplatan prevoz, transport, posebice među najugroženijima.

Nakon 8 godina iskustva u turizmu, 2017. godine osnovali su Balkan Transfer – kompaniju koja nudi pouzdan prevoz između gradova i aerodroma u BiH i regiji. Korištenje javnog prevoza može biti izazovno jer on često nije dobro uvezan, pogotovo u neobičajenim terminima. Privatni transferi koji su ponuđeni na tržištu su najčešće nepouzdani jer ih nude pojedinci koji ne ispunjavaju zakonske uslove.

Balkan Transfer nudi rješenje za ovaj problem. Oni nude pouzdan i siguran prevoz od grada do grada, od grada do aerodroma, i od aerodroma do grada. Potpuno su fokusirani na zadovoljstvo putnika, te njegovu sigurnost: vozila su nova – prosječna starost je ispod 2 godine, redovno održavana, vozači su iskusni i imaju cijeli niz sigurnosnih procedura. Imaju centar za podršku koji vam je uvijek dostupan, od prvog upita, do finalne destinacije, pa i nakon toga. Njihova kompanija je registrovana za ove usluge i djeluje u skladu sa zakonom.

Najveća potvrda kvalitete ove firme je zadovoljstvo njihovih putnika. Sa brzorastućom flotom i desetinama hiljada putnika godišnje, Balkan Transfer je za kratko vrijeme postao lider u ovom segmentu na bh. tržištu.

Za sve upite možete ih kontaktirati putem email adrese: info@balkantransfer.com, putem telefona: +387 61 240 230, ili ih možete posjetiti na adresi Besarina Čikma 5, 71000 Sarajevo, BiH. 

Hvala vam, jer ste prvi pokazali solidarnost, jer sve je lakše zajedno!

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.