Predstavnici Crvenog križa Hercegbosanske županije na sastanku sa predsjenikom Vlade Hercegbosanske županije

Dana 27.07.2015. godine, održan je radni sastanak predstavnika Crvenog križa Hercegbosanske županije sa predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije, Draškom Dalićem i ministrom rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, Dragoslavom Topićem.

Predstavnici Crvenog križa Hercegbosanske županije bili su predsjednik organizacije, Zdravko Mioč, sekretar Stjepan Vidović, te član predsjedništva, Adela Škaro.

Nakon upoznavanja sa aktivnostima, predstavnici Crvenog križa iznijeli su probleme u funkcionisanju i radu županijskog Crvenog križa. Također se razgovaralo i o finansiranju i problematici vezanoj za zapošljavanje profesionalaca u ured županijske organizacije.

Zaključeno je da će Crveni križ Herecegbosanske županije pripremiti opširnu informaciju o problemima u radu i djelovanju organizacije, sa svim prihodima, rashodima i zakonskim obavezama, te planovima do kraja godine, kao i sa prijedlozima mjera za rješavanje problema, kako bi Vlada Herecgbosanske županije na jednoj od narednih sjednica razmotrila navedenu informaciju i donijela odgovarajuću Odluku.

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.