Posjeta Crvenog križa općine Velika Kladuša nacionalnom parku Plitvička jezera

Sukladno realiziranju Plana rada za 2017. godinu, a nakon završene korespondencije sa Društvom Crvenog križa Plitvička jezera (Korenica), Republika Hrvatska i Upravom Nacionalnog parka, dobrovoljni darivatelji krvi, volonteri, donatori i uposlenici Crvenog križa općine Velika Kladuša 05.10.2017. godine posjetili su Plitvička jezera, najveći nacionalni park u Republici Hrvatskoj, jedinstveni dragulj prirode i svjetsku kulturnu baštinu.

Izuzetno lijepo vrijeme nam je omogućilo je istinsko uživanje u ljepotama ovog prirodnog fenomena. Također, treba kazati i to da je značaj ove posjete upotpunjen time što je sastavni dio posjete bilo i rukovodstvo Crvenog križa USK (predsjednik i sekretar).

Inače, ovaj izlet je definitivno dogovoren 26.09.2017. godine u prostorijama Društva Crvenog križa Plitvička jezera.

Na kraju, Crveni križ općine Velika Kladuša najiskrenije se zahvaljuje djelatnicima Društva Crvenog križa Plitvička jezera (Anita i Brankica), te gđi Mariji Turkalj, kao i gđici Augusti, vodiču u Nacionalnom parku, djelatnicima u NP-u koje su, odobravanjem značajnog popusta glede plaćanja usluga, omogućili ostvarivanje ove ideje koja datira unazad nekoliko godina.

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.