Novi Travnik: Nizom aktivnosti obilježena Nedjelja/Tjedan Crvenog križa

Volonteri  sa stručnom službom Crvenog križa općine Novi Travnik, od 08.-15.05.2019.god. (Nedjelja/Tjedan Crvenog križa) obilježili su raznim aktivnostima:

  • Distribucija markica po školama, privatnim i javnim ustanovama ove općine. Ukupno distribuirano 1800 markica.
  • Promocija rada Crvenog križa (prezentacija-diseminacija) u osnovnim školama sa učenicima 7., 8. i 9. razreda, te Srednja škola „Novi Travnik“ sa učenicima I, II, III i IV razreda
  • Petak, 10.05. organizirana je humanitarna akcija pod motom „Ljubav u službi humanosti“. Tijekom Ramazana, prije samog Bajrama, formirane pakete će podijeliti najpotrebitijima u općini.
  • Ponedjeljak, 13.05. održana je svečana sjednica Predsjedništva Crvenog križa općine Novi Travnik, na kojoj su istaknute sve aktivnosti koje su urađene i koje su u planu, te uručene volonterske iskaznice novim volonterima koji su se priključili tijekom diseminacije u njihovim školama.
  • Ponedjeljak, 13.05. potpredsjednica mladih Crvenog križa općine Novi Travnik, Barbara Mlakić, te volonterka Marija Štrbac, bile su gošće na lokalnom radiju „Drukčiji radio“, na kojem su informirale javnost o Nedjelji/Tjednu Crvenog križa, aktivnostima, te ostvarili suradnju sa „Drukčiji radio“ u humanitarnoj akciji koja uskoro kreće.
Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.