Izabrano novo vodstvo Crvenog križa Grada Širokog Brijega

U utorak je u kinu Borak u Širokom Brijegu održana Izborna skupština Crvenog križa Grada Širokog Brijega na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Još jedan četverogodišnji mandat jednoglasno je osvojio dosadašnji predsjednik Predsjedništva Crvenog križa Široki Brijeg, odnosno predsjednik, Srećko Slišković. Njegov zamjenik bit će Slaven Ljubić. Osim navedenih Sliškovića i Ljubića, Predsjedništvo još čine Drago Martinović, Željko Vukoja, dr. Gorjana Smiljanić, Slavica Ćužić, Mario Lovrić, Sandra Šantić i Radica Knezović.

Novi predsjednik Skupštine širokobriješkog Crvenog križa je Drago Martinović, a na mjesto njegovog zamjenika imenovan je Mario Lovrić.

Također, širokobriješki Crveni križ će u Crvenom križu Federacije BiH predstavljati Željko Vukoja, a izabrano je i sedam zastupnika u Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke. Uz sve ovo, imenovano je i tročlano Povjerenstvo za informiranje i marketing Crvenog križa Grada Širokog Brijega te Nadzorni odbor. Od 37 članova koji čine Izbornu skupštinu bilo je nazočno njih 29 te su sve odluke donesene jednoglasno.

Na kraju je održana kratka svečanost kada je novoizbrani predsjednik Skupštine Drago Martinović uručio zahvalnice medijima za aktivno praćenje rada Crvenog križa Širokog Brijega te, kako se navodi, za izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku. Zahvalnice su dobili Bljesak.info, SirokiBrijeg.info, ABCportal.info, Jabuka.tv, Radio Široki Brijeg, Običan radio te Službena stranica Grada Širokog Brijega.

 

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.