Crveni križ općine Posušje: Prikupljeno 40 doza krvi

Crveni križ općine Posušje organizirao je devetu akciju dragovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa općine Posušje.

Akcija je održana u suradnji sa Postrojbom Granične policije Gorica-Posušje čiji se 21 pripadnik odazvao na akciju, a njih 18 je darovalo krv, kao i PU Posušje koji su se priključili akciji tako da su prikupljene 22 doze krvi.

Darivatelje krvi i osoblje Transuzijskog centra SKB Mostar obišli su i osobno čestitali ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine gosp. Zoran Galić, načelnica Terenskog ureda Zapad g-đa Viktorija Damjanović u pratnji predsjednika Crvenog križa općine Posušje gosp. Branka Leke.

Crveni križ općine Posušje se od srca zahvaljuje svima koji su se odazvali i na ovu akciju, te darivanjem svoje krvi pomogli u spašavanju ljudskih života i liječenju bolesnih i povrijeđenih, kao i Svadbenom salonu Viktorija u Posušju koji su stupili svoj prostor za ovu, iznad svega plemenitu akciju.

Zahvalnost i svim podupirateljima i medijskim promotorima  ove i ostalih akcija, Transfuzijskom centru SKB Mostar čija je medicinska ekipa predvođena specijalizanticom transfuzijske medicine dr. Martinom Grgić obavila stručni dio posla, volonterima koji su i ovaj put bili na raspolaganju.

 

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.