AKCIJA DOBROVOLJNIH DARIVATELJA KRVI U POSUŠJU

Danas je u Posušju održana akcija dobrovoljnih darivatelja krvi. Ove godine akcija je u sklopu programskih aktivnosti Crvenog križa Posušje vođena pod motom “Sretan Božić svakome”. Ovom akcijom darivatelji krvi su osigurali 35 doza za Sveučilišnu bolnicu Mostar-Odjel za transfuziju, kako bi svi ljudi bili sigurni u slučaju potrebe za zdravim dozama krvi, posebno u nadolazećim blagdanima.
Na akciju se prijavilo 50 darivatelja, i to samo iz centra grada, jer zbog vremenskih nepogoda i neprohodnosti puteva darivatelji iz okolice grada nisu bili u mogučnosti da prisustvuju ovoj humanoj akciji. Veliki broj mladih koji se redovno odaziva na akcije ove vrste (maturanti koji su napunili 18. godina) također nije bio u mogučnosti prisustvovati akciji jer je i nastava odgođena.
Većina redovnih darivatelja se javila iz svojih domova i poželjela uspješnu akciju.

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da sutra u kinodvorani u Posušju, mladi CK Posušje, organiziraju večernji program “Večer smjeha i glazbe”. Sav prihod iz ovog programa namijenjen je radu mladih u planiranim aktivnostima Crvenog križa za 2010. godinu.

CK Posušje

 

Crveni križ u službi humanosti već 112 godina u Bosni i Hercegovini.

Podržite naš rad

Ukoliko želite podržati naš rad možete online donirati sredstva za nekih od naših aktuelnih projekata.